Uddannelser

Vores uddannelser

Skab Din Fremtid med Fleksibel Online Uddannelse

about-us-02-image-box-02

On-demand-kurser

Leading Online Academy tilbyder alle kurser som on-demand-kurser, så du fuldt ud kan spore dine læringsfremskridt. Du kan bestemme, hvornår og hvor hurtigt du vil studere, uden at være bundet til faste lektionstider eller -steder.

Dette garanterer dig fuld fleksibilitet i din dagligdag og giver dig mulighed for at tilpasse din træningsperiode, så den passer til dine behov.

home-2-image-box-01

Vores forpligtelse til dig

Vores forpligtelse til dig fortsætter fra tilmelding til afslutning, og vi vil fortsætte med at støtte dig for at sikre din succes.

Leading Online Academy's kurser tilbyder en række forskellige læringsaktiviteter, som f.eks. online diskussioner, quizzer, og opgaver. Deltag aktivt i disse aktiviteter for at få mest muligt ud af din læring.

home-2-image-box-03

Varieret læring

Leading Online Academy's kurser tilbyder en række forskellige læringsaktiviteter, som f.eks. online diskussioner, quizzer, og opgaver. Deltag aktivt i disse aktiviteter for at få mest muligt ud af din læring

Vi tilbyder en række forskellige materialer, som du kan bruge til at understøtte din læring, f.eks. videoer, lydfiler, e-bøger og interaktive øvelser.

Vores uddannelser

40,00 DKK

Learning to Write as a Professional Author

20 Lessons
16 hours
49,00 DKK

Absolute beginners

12 days
Free

Yoga for kids

9 days
29,00 DKK

Upper body power

10 days
30,00 DKK

Yoga for kids

7 days
Free

Absolute beginners

10 days
39,00 DKK

Upper body power

7 days

Udvikkel dig professionelt eller akademisk

... uden at være begrænset af tid og sted