Mød Eksperterne

Mød Rasmus Borup Kristensen

En anerkendt brancheekspert

Rasmus er anerkendt som brancheekspert og er fortsat en værdifuld ressource for alle, der ønsker at forbedre deres ledelses- og Kommunikationssevner.

Hans engagement i at inspirere og styrke de professionelle, han arbejder med, sikrer, at hans bidrag til lederudvikling og organisationsudvikling er relevante, engagerende og transformerende.

Rasmus

Over 18 års erfaring

Rasmus Borup Kristiansen er en fremtrædende skikkelse inden for lederudvikling og udviklingsprocesser i virksomheder og kan se tilbage på en imponerende karriere, der strækker sig over 18 år.

Rasmus har en karriere, der omfatter roller som underviser, proceskonsulent, udvikler og foredragsholder, og har arbejdet tæt sammen med mere end 500 virksomheder i Danmark såvel som internationalt på tværs af alle brancher. Han har afholdt kurser og uddannelser for over 10.000 mennesker, hvilket vidner om hans dybdegående forståelse for og engagement i at fremme læring og udvikling på arbejdspladsen.

Som administrerende direktør for Udviklingspilot udnytter Rasmus sin store viden og erfaring til at hjælpe virksomheder med at styre komplekse udviklings- og forandringsprocesser, opbygge forandringsparate organisationskulturer og forbedre forretningsspecifikke processer gennem en helhedstænkt og anerkendende tilgang.

Rasmus’ tilgang til læring og udvikling er praktisk og fokuseret, designet til at udstyre fagfolk med de færdigheder, de skal bruge for at navigere på det moderne arbejdsmarked og lykkes i deres karriere.

Successfully trained

Enrolled Learners
0

Proudly Received

Countrywide Awards
0

Firmly Established

local branches
0

Getting
Featured on

Blog Posts
0